+45 61 33 62 49 info@toiletteamet.dk
Vælg en side
KONTAKT OS FOR TILBUD

Brusevægge til dit drømmebadeværelse

Badeværelset er for mange af os et af husets vigtigste rum. Måske fordi det er et af de få værelser i hjemmet, som alle i familien bruger flere gange hver dag. Det er her, vi gør os klar til dagen, og det er her, vi tager den sidste runde, inden vi går i seng.

Send os en besked hvis du vil vide mere

Det rette valg fra
2.895 kr. 

En velvalgt brusevæg er helt essentiel i indretningen af dit drømmebadeværelse. Det ideelle baderum skal gerne være både funktionelt og praktisk. Vores brusevægge er nemme at rengøre og vedligeholde, og så opfylder de deres primære formål; nemlig at holde vandet sikkert inde i brusebadet.

En brusevæg er mere end bare en praktisk foranstaltning, den udgør nemlig også en stor indretningsmæssig del af dit badeværelse. Derfor er det vigtigt, at den oser af både kvalitet og stilrent design. Hos os får du opfyldt begge dele.

Brusevæg i glas

Uanset om du står overfor en renovering af dit eksisterende badeværelse, eller du er i gang med at designe et helt nyt fra bunden, så tilbyder vi et bredt udvalg af brusevægge i glas.
Fordelen ved en glasbrusevæg er, at den på den ene side udfylder opgaven med at holde badeværelsesgulvet fri af vand, men på den anden side også ser smuk ud i rummet. Hvis du vælger en af vores varianter i klar glas, så er fordelen, at den ikke visuelt fylder så meget i badeværelset samtidig med, at du har frit udsyn, når du bruser dig.

Brusevæg i frostet glas

Er du mere til en brusevæg i frostet glas, har vi også her et imponerende udvalg. Fordelen ved den matte glastype er, at man på en diskret og flot måde kan skærme badet af.
Hvad enten der er tale om klart eller frostet glas, så er det ikke alene et smukt materiale at se på og røre ved. Det er også uhyre praktisk, så du kan have glæde af din brusevæg mange år fremover.

Brusevæg Specialmål

Når du indretter dit badeværelse, skal du ikke lade dig begrænse af, hvad målebåndet viser. Vores enorme udvalg af brusevægge i glas eller frostet glas kommer i både standard- og specialmål, så du til overkommelige priser kan skræddersy brusevæggen fuldstændig efter dine behov og ønsker. Kun fantasien sætter grænser.