+45 61 33 62 49 info@toiletteamet.dk
Vælg en side
KONTAKT OS FOR TILBUD

Ny brusedør

Vi hos toiletteamet kan tilbyde dig den bedste pris på en ny hærdet glasdør på fast mål inkl. montage til din brusekabine, en pris som ikke er til at komme udenom.

Send os en besked hvis du vil vide mere

Tilbud på ny brusedør fra kun 5.395 kr. 

Eksempel:
Brusedør på 750×1950 mm, inkl. udskæringer, polerede kanter, to hængsler samt knop i krom.
Prisen er gældende på hele Sjælland for døre op til 900 mm i bredden og op til 2000 mm i højden i 8 mm klart glas,
Alle vores hærdede døre med udskæringer bliver produceret hos hos vores danske leverandør.

1. VI KONTAKTER DIG

Vi ringer dig op eller skriver en e-mail, og sikre os at du får den rigtige vejledning omkring din nye brusedør, og vi aftaler dernæst en dag samt tid til montering.

2. AFMONTERING

Hvis der er en gammel brusedør så afmonterer vi denne, og sørger for at den bliver bortskaffet efter de gældende miljørigtige standarder.

3. MONTERING AF BRUSEDØR

Vi monterer din nye flotte brusedør, og sørger for at alt er lavet efter gældende standarder, og at du er tilfreds inden vi forlader dit hjem.

Bredt udvalg i glasdøre til badeværelset

Brusedøre i glas kan udformes på en del forskellige måder, i forskellige typer glas, med varierende hængsler og så videre. Vi fører et bredt udvalg af brusedøre til badeværelset, og vi tilbyder priser, der er meget konkurrencedygtige. Vores priser inkluderer både brusedør med hængsler og andet tilbehør samt levering og montering. Vi yder høj service og leverer og monterer særdeles hurtigt overalt på Sjælland.

Brusedøre af glas både som statandart og med specialmål

Vi har på lager altid en hel del brusedøre til badeværelser. En hærdet glasdør af fast mål har vi særligt gode tilbud på, og altid med levering og montering inkluderet i prisen. Vil du have en brusedør efter specifikke mål og med specielle ønsker til design, kan vi tilbyde stor ekspertise og høj service, når det gælder opfyldelse af dine ønsker. Kontakt os med dine behov for glasdør til badeværelset. Vi er helt fremme i skoene på dette område og kan tilbyde dig både kvalitet, service og priser, som ikke er til at sige nej til.

Hos Toiletteamet er vi eksperter i indretning af badeværelser. Vi tilbyder et stort udvalg af alle elementer til det perfekte baderum. Toiletter, håndvaske, brusekabiner, glasdøre og meget andet leverer og monterer vi professionelt. Hurtigt, effektivt og altid til yderst rimelige priser. Høj kvalitet, service helt i top, stort udvalg og topprofessionelt arbejde hele vejen igennem. Kontakt os med dine ønsker.

Brusedør af glas er let at rengøre

Glasdøre til badeværelser er blevet meget populære, og med god grund. Brusedøre af glas har nemlig ret mange fordele. For det første er en glasdør nem at rengøre. I badeværelser er fliser med fuger slemme til at samle urenheder. Slaskede badeforhæng af plastik eller stof bliver let ulækre og mugne. I sammenligning er en brusedør af glas nem at tørre over med en klud, og du har en helt ren glasdør til bruseren.

Glasdøre giver luft 

Samtidig har glasdøre den klare fordel, at glas er et let og gennemsigtigt materiale, som skaber luft og lys i rummet. Badeværelser er nu engang ofte små rum, og i stedet for fliser, forhæng eller malede vægge kan glasdøre og brusevægge af glas skabe en meget bedre steming af frit rum, med luft og lys. Sammenlagt er det rimeligt at konkludere, at glasdøre i badeværelset har en både funktionel og æstetisk rolle at spille.